Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies uit Hengevelde bezoekt thuis of op kantoor (Adv)

Betaalbare, professionele rechtshulp voor kleine ondernemers en particulieren is nu ook in Goor altijd binnen handbereik. Voor een afspraak komt mr. Kim Bodamèr (foto) naar u toe. Aan een afspraak thuis of op het kantoor in Hengevelde zijn geen extra kosten verbonden en een kennismakingsgesprek is gratis. “Ik ben een ervaren jurist. Voordat ik dit kantoor in 2011 startte, ben ik eerst nog ruim 15 jaar als advocaat/belastingadviseur verbonden geweest aan grote advocatenkantoren in Utrecht en Enschede.”

Bodamergroot (2)

Juridische problemen lost u uiteraard bij voorkeur zelf op. Vaak lukt dat. Soms komt u echter op een punt waarop u denkt: “alleen kom ik er niet meer uit”. Op dat moment heeft u behoefte aan professionele juridische ondersteuning. De praktijk laat helaas zien dat veel mensen met een juridisch probleem geen contact durven opnemen met een advocaat uit angst voor hoge kosten en een onpersoonlijk contact. Het vroegtijdig inwinnen van juridisch advies is echter vaak van cruciaal belang. Om de drempel om contact op te nemen te verlagen, biedt Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies een gratis en vrijblijvend intake-gesprek (van max. 1 uur) aan, zodat u eerst met het kantoor kunt kennismaken. Tijdens dit gesprek kunt u uw vraag of probleem aan mevrouw mr. Kim Bodamèr voorleggen. Vervolgens zal Kim u laten weten wat het kantoor voor u kan betekenen en u een indicatie geven van de kosten van juridische bijstand.

 

Iedereen heeft recht op betaalbare professionele juridische hulp

Kim: “Uitgangspunt van Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies is dat iedereen recht heeft op betaalbare professionele rechtshulp. Ik streef ernaar die hulp laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijk te maken. Het eerste gesprek, dat daarom gratis is, kan uiteraard plaatsvinden bij mij op kantoor in Hengevelde, maar als extra service bied ik ook de mogelijkheid ervoor te kiezen dat ik u thuis bezoek of op uw kantoor of op een andere door u gewenste locatie in de Hof van Twente. Het kan zijn dat u dat prettiger vindt of handiger uitkomt. Ik hoop de eventuele “drempel” om contact op te nemen daarmee nog verder te verlagen. Ik heb in ieder geval al ervaren dat particulieren het vaak fijn vinden dat ik gewoon bij hen aanschuif aan de keukentafel. Zakelijke klanten vinden het, bijvoorbeeld bij een adviesaanvraag, vaak handig dat ik het bedrijf en eventueel personeel ook even gezien heb. Aan een dergelijk bezoek zijn dus geen extra kosten verbonden.”

 

Het kantoor

Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies is een informeel juridisch advieskantoor, gevestigd aan de Markesingel 20 te Hengevelde (Twente). Het kantoor richt zich met name op kleine ondernemers, zelfstandigen, freelancers en particulieren uit Goor, Hengevelde, Bentelo, Diepenheim, Markelo, Delden, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Lochem, Almelo, Rijssen en Borne én omgeving. Kim: “U kunt bij mij onder andere uitstekend terecht voor advies of rechtshulp op het gebied van: het opstellen en beoordelen van contracten en/of algemene voorwaarden, geschillen met leveranciers, consumentenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, civiel bouwrecht, conflictbemiddeling en gemeentelijke belastingen en heffingen.

 Tarieven

Indien u overweegt om van de diensten van Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies gebruik te maken, dan is het alvast handig om te weten dat het kantoor aantrekkelijke tarieven hanteert, die ruim onder het tarief van een gemiddelde advocaat liggen. Vaak is ook het maken van een prijsafspraak mogelijk. In ieder geval zullen altijd vooraf heldere afspraken met u gemaakt worden over de kosten van juridische bijstand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Meer informatie over het kantoor Bodamèr-den Reijer Juridisch Advies vindt u op www.bdr-juridischadvies.nl. Meer achtergrondinformatie over Kim Bodamèr en referenties kunt u vinden op LinkedIn: Kim Bodamer.Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0547-851522 of mailen naar ln.seivdahcsidiruj-rdbnull@ofni