Tom Broek clubkampioen Olympia

Tom Broek is de winnaar geworden van de clubkampioenschappen van de Goorse tafeltennisvereniging Olympia. In de sporthal aan de Kievitstraat versloeg hij in de finale Fons Morsink met duidelijke cijfers: 3-0. In de strijd om plek 3 was Jim de Vries met 3-1 te sterk voor Joop Poelwijk. Volgende week start voor de Goorse tafeltennissers de voorjaarscompetitie.

Clubkampioenenolympiavlnr: Fons Morsink, Tom Broek, Jim de Vries en Joop Poelwijk

Gerelateerde berichten

  • Olympia blijft hopen op lijfsbehoud9 november 2015 Olympia blijft hopen op lijfsbehoud De tafeltennissers van Olympia hebben de kansen iets vergroot om het eersteklasse-schap te behouden. De Goorse ploeg won met 7-3 van hekkensluiter Trias uit Twello en staat nu op de vierde […]
  • Busschers brengt Olympia aan kop24 februari 2015 Busschers brengt Olympia aan kop Het eerste tafeltennisteam van het Goorse Olympia heeft de koppositie overgenomen in de tweede klasse. Het Almelose Blauw Wit werd in de eigen sportzaal aan de Kievitstraat, met 8-2 van de […]
  • Joop van Sermond-bokaal naar Tom Broeke20 januari 2020 Joop van Sermond-bokaal naar Tom Broeke Tom Broek heeft zich in de afgelopen week gekroond tot clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De Gorenaar versloeg in een spannende finale de winnaar van vorig jaar: William […]
  • William Krien clubkampioen Olympia21 januari 2019 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de […]
  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]