Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC

Waar de meeste Goorse voetballiefhebbers de tv op maandag aanzetten voor de talkshow Voetbal Insite togen de sponsoren van GFC vanavond naar het eigen clubhuis voor een forum in levende lijve. Heracles-voorzitter Jan Smit en FC Groningen-directeur Hans Nijland waren te gast en gaven een fraai inkijkje in de manier waarop een betaal voetbalclub geleid wordt. Een vermakelijke en drukbezochte avond in ‘d’Oale Goorsche’ op sportpark Heeckeren.

GFCsponsoravond4Het duo voetbalbestuurders hekelde de oerwoudgeluiden bij ADO/Den Haag en Smit pleitte voor direct drie punten in mindering. Beiden uitten ook kritiek op het wanbeleid bij FC Twente dat ondanks de slechte prestaties nog steeds veel meer tv-gelden ontvangt dan Groningen en Heracles. Ook werd de verkoop van Ousama Tannane van Heracles naar Saint Etienne besproken en vertelde Nijland hoe hij destijds ene Luis Suarez wist vast te leggen. Als toetje werd GFC getrakteerd op businessclubkaarten voor de wedstrijden FC Groningen-NEC van komende vrijdag en de wedstrijd Heracles Almelo – De Graafschap van komende zaterdag.

GFCsponsoravond3