Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC

Waar de meeste Goorse voetballiefhebbers de tv op maandag aanzetten voor de talkshow Voetbal Insite togen de sponsoren van GFC vanavond naar het eigen clubhuis voor een forum in levende lijve. Heracles-voorzitter Jan Smit en FC Groningen-directeur Hans Nijland waren te gast en gaven een fraai inkijkje in de manier waarop een betaal voetbalclub geleid wordt. Een vermakelijke en drukbezochte avond in ‘d’Oale Goorsche’ op sportpark Heeckeren.

GFCsponsoravond4Het duo voetbalbestuurders hekelde de oerwoudgeluiden bij ADO/Den Haag en Smit pleitte voor direct drie punten in mindering. Beiden uitten ook kritiek op het wanbeleid bij FC Twente dat ondanks de slechte prestaties nog steeds veel meer tv-gelden ontvangt dan Groningen en Heracles. Ook werd de verkoop van Ousama Tannane van Heracles naar Saint Etienne besproken en vertelde Nijland hoe hij destijds ene Luis Suarez wist vast te leggen. Als toetje werd GFC getrakteerd op businessclubkaarten voor de wedstrijden FC Groningen-NEC van komende vrijdag en de wedstrijd Heracles Almelo – De Graafschap van komende zaterdag.

GFCsponsoravond3

Gerelateerde berichten

  • Enerverende avond met van Praag en Hoogma21 januari 2019 Enerverende avond met van Praag en Hoogma De sponsoren van GFC kunnen terugkijken op een enerverende sponsoravond maandag met twee interessante gasten die op dit moment de hoeders zijn van het Nederlandse voetbal bij de KNVB. […]
  • “FC Twente komt zeker terug bij GFC…”3 oktober 2017 “FC Twente komt zeker terug bij GFC…” Applaus klonk na één van de laatste opmerkingen van FC Twente-trainer Rene Hake, gisteravond tijdens de forumavond voor sponsoren in de kantine van GFC. "Ik wil iedereen nog even een […]
  • Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer…24 maart 2018 Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer… Hij deed de belofte tijdens de forumavond van GFC vorig jaar toen hij te gast was met de toenmalige trainer van FC Twente, Rene Hake. Michel Jansen, hoofd opleidingen van de Enschedese […]
  • GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion26 januari 2019 GFC speelt oefenwedstrijd in Polmanstadion Het eerste elftal van GFC speelt morgen een oefenwedstrijd in het Almelose Polmanstadion. De thuishaven van eredivisionist Heracles is vanaf 14:00 uur het decor voor het treffen met […]
  • Mensink: “Twenthe faalde in tactiek en beleving”29 september 2014 Mensink: “Twenthe faalde in tactiek en beleving” Een dik verdiende zege voor Hector. Dat is de mening van Goorsnieuws-rapporteur Hans Mensink. De oud-spits van GFC, HSC '21 en Markelo, bekeek gisteren de derby die de groen-witten met […]