Goorse wegen glad, meisje raakt gewond

Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte een meisje gewond. Zij gleed uit in de Jan van Gentstraat en werd na hulp van de politie met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend zijn er geen andere ongelukken gebeurd maar via de diverse social media werd door Goorse weggebruikers wel melding gemaakt van gevaarlijke situaties.  Ook vandaag is het oppassen geblazen. De temperatuur komt in Goor op deze donderdag niet boven het vriespunt waardoor ‘code geel’ van kracht blijft.

Gladheidbord

Gerelateerde berichten

  • Pas op ! Het is plaatselijk spekglad31 december 2016 Pas op ! Het is plaatselijk spekglad Het was voor een aantal Gorenaren vanochtend een onfortuinlijk begin van deze Oudejaarsdag. Het is plaatselijk zeer glad en daar was niet iedereen op verdacht. Zo gingen er al een aantal […]
  • Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE)27 februari 2018 Plotselinge sneeuwbui zorgt voor gladheid (UPDATE) In Twente zijn veel aanrijdingen als gevolg van een plotselinge sneeuwbui aan het einde van de middag. Op de N347 ter hoogte van de Zenkeldamshoek was het ook raak. Twee auto's maakten een […]
  • Glijpartijen door gladheid26 november 2015 Glijpartijen door gladheid De opvriezing van natte weggedeelten heeft vanochtend en ook eerder deze week, gezorgd voor de nodige glij-partijen in Goor. Met name fietsers gingen op de verraderlijke stukken onderuit. […]
  • Gratis zout en soep op de Goorse markt15 december 2017 Gratis zout en soep op de Goorse markt Het zogenoemde WijKracht van de gemeente Hof van Twente was vanochtend op de Goorse markt met een stand waarin info werd gegeven over gladheidsbestrijding in Goor en omgeving. Naast de […]
  • Man fiks onderuit in spekgladde Spoorstraat16 februari 2018 Man fiks onderuit in spekgladde Spoorstraat Het was glad vanochtend. Spekglad. Dat ondervond ook een man in de Spoorstraat. Daar ging hij fiks onderuit en moest met een ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn letsel is […]