Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd

Lieke Klaassen ligt met het Nederlands waterpoloteam op koers voor de Europese titel. In Belgrado werd in de kwartfinale gehakt gemaakt van Duitsland. Oranje won met 19-2 in de periodestanden 8-0, 3-1, 5-0 en 3-1. Het ‘Goorse kanon’ Klaassen was dit keer twee keer trefzeker. Ze scoorde al 12 keer in dit toernooi. Morgen (donderdag) wacht Spanje in de halve finale. Dat is een herhaling van de finale van anderhalf jaar geleden. Toen werd het 10-5 voor de Spaanse dames. Het duel in Servië is morgen vanaf 15.45 uur te zien via een livestream op NOS.nl.

liekeklaassen2011jo

Gerelateerde berichten

  • Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo22 januari 2016 Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen is er met het Nederlands waterpoloteam niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. In de finale tegen Hongarije ging Oranje met 7-9 onderuit tegen een ploeg waar in de […]
  • Klaassen in finale EK na penaltythriller21 januari 2016 Klaassen in finale EK na penaltythriller Lieke Klaassen staat morgenavond in de finale van het EK waterpolo in het Servische Belgrado. De Goorse won vanmiddag met het Nederlands vrouwenteam na strafworpen van Spanje. Na vier […]
  • Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo16 januari 2016 Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet […]
  • Klaassen op schot op EK waterpolo14 januari 2016 Klaassen op schot op EK waterpolo Het gaat uitstekend met Lieke Klaassen en het Nederlands vrouwenwaterpoloteam op het EK in Belgrado. Vandaag werd ook de derde poulewedstrijd gewonnen met grote cijfers. Het Goorse kanon […]
  • Heitink in EK-selectie jong Oranje13 juli 2019 Heitink in EK-selectie jong Oranje Het Goorse waterpolotalent Kenai Heitink is geselecteerd voor het Nederlands team onder 15 jaar dat over twee weken (21-28 juli) meedoet aan het Europees Kampioenschap in Bulgarije. […]