Samen op pad met Stein

In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van hen, Stein Vaarhorst aan leukemie lijdt. Daarvan is hij herstellende maar dat gaat niet vanzelf. Naast de langdurige medische behandelingen gaan de jongens, ook allemaal voetballend bij vv Twenthe, en de vaders op pad om in gezamenlijkheid iets leuks te organiseren. Vorige week was er het tripje naar Enschede waar Stein en zijn vrienden keken naar de Twentse voetbalderby tussen FC Twente en Heracles Almelo (4-0). Een prachtige avond voor het stel dat ook nog werd verrast met een kado uit de fanshop van FC Twente. Dit werd mogelijk gemaakt door de Goorse supportersvereniging van FC Twente, SV Goor. Zij zorgden in samenwerking met café Buddy’s ook voor het vervoer van en naar Goor. De jongens zijn daar heel erg dankbaar voor en willen dat ook via deze weg heel graag laten weten.

IMG_8065

Gerelateerde berichten

  • SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg29 juni 2016 SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg De Goorse Supportersvereniging van FC Twente gaat twee seizoenskaarten weggeven voor de twee Twente-fans die tijdens een inzamelingsactie het meeste geld binnenhalen voor de noodlijdende […]
  • Feestavond SV Goor met BR-band16 december 2015 Feestavond SV Goor met BR-band FC Twente heeft een roerig jaar achter de rug, waarin de club haar vijftigjarige bestaan vierde. SV Goor wil het jaar goed afsluiten en heeft daarom een feestavond georganiseerd en wel op […]
  • Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s4 mei 2015 Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s Komende woensdag strijden de supportersverenigingen van FC Twente uit Goor, Enter, Rijssen en Reggestreek in Goor om een plek in de finale van de Supportersquiz FC Twente 50 jaar. De […]
  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]
  • Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde13 januari 2015 Forumavond SV Goor met Van Staa en Ten Voorde SV Goor houdt op vrijdag 16 januari een forumavond bij café Buddy’s. Ditmaal heeft de supportersvereniging Jan van Staa en Leon ten Voorde als gasten gestrikt. Van Staa is tegenwoordig […]