Gerjo Wiggers viert 30ste verjaardag

Gerjo Wiggers bereikte afgelopen dinsdag de 30-jarige leeftijd. De avond voorafgaand aan Gerjo`s verjaardag versierde de vriendengroep zijn woning aan de Iependijk, het bleef die nacht nog lang onrustig. “De ouderdom wordt al wel zichtbaar”, zo grappen de vrienden. Het feest wordt vanavond voortgezet, dus Gerjo en zijn vrouw Lisette kunnen zich weer opmaken voor een lange nacht. Ook via deze weg de hartelijke gelukwensen en op naar de 50!

Goorsnieuws_Gerjo Wiggers 30 jaar

 

 

Gerelateerde berichten

  • frederieke_jongsma30jaar28 juni 2012 Frederieke Jongsma 30 jaar Frederieke Jongsma viert vandaag haar 30e verjaardag, dus tijd voor een feestje. Haar vrienden Edwin, Wouter, Marloes, Brustijn, Herbert en Peter Paul wensen haar via deze weg een mooie […]
  • Kater Elmo vermist in Putterstraat25 maart 2012 Kater Elmo vermist in Putterstraat Nicoline en Djoela zijn op zoek naar hun kater. "Wij zijn op zoek naar Elmo. Hij is een langharige Maincoon van 4 jaar oud, erg lief en aanhankelijk. Elmo is nog nooit buiten geweest, en […]
  • Konijn uit speeltuin weer terecht bij de eigenaar10 juni 2019 Konijn uit speeltuin weer terecht bij de eigenaar Eind goed, al goed. Twee kinderen vonden tijdens het spelen in de speeltuin op de Hogenkamp een konijn. Een lange zoektocht zonder succes was het vervolg, maar gelukkig hebben de kinderen […]
  • Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham15 februari 2016 Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje […]
  • Alink met loeiende sirenes opgehaald5 februari 2011 Alink met loeiende sirenes opgehaald Verbaasde blikken in de Wielewaalstraat toen de rust gisteren verstoord werd door loeiende sirenes van politie, brandweer en ambulance. Einddoel van de hulpdiensten was de woning van […]