Twenthe begint goed na winterstop en verslaat Rood Zwart met 1-0

Een verdiende overwinning vanmiddag voor vv Twenthe, het wist in eigen huis Rood Zwart met 1-0 te verschalken. In de eerste helft had Twenthe een licht veldoverwicht, maar wist dat pas 10 minuten voor rust in een voorsprong om te zetten. Doelpuntenmaker was Koen Morsink, die vanaf de elf meter mocht aanhalen na een overtreding in de zestien op Jasper Groothuis. De tweede helft bouwde Twenthe de druk verder op maar verzuimde de score verder uit te bouwen. Rood Zwart wist, behalve een paar halve kansen in de slotfase, voetballend weinig op de mat te brengen. Met deze overwinning doet koploper Twenthe goede zaken en neemt verder afstand van de nummer twee, Sportclub Enschede, dat na het gelijke spel tegen Hector vanmiddag twee dure punten heeft laten liggen.