Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen

De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar in een zomers jasje gegoten. De Culturele Vereniging De Deurdouwers heeft dit jaar voor het thema ‘Summernight Sjoow’ gekozen. De muziek en de acts komen uit warme en tropische oorden en ook de bezoekers wordt verzocht de kledij aan te passen aan het thema. De Sjoowavonden, in zalencentrum De Bebsel, worden op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart gehouden en staan onder de regie van Annemarie Visser en Herjan Meutstege. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten voor de vrijdag zijn in de voorverkoop €10,- en voor de zaterdag €12,50. Die voorverkoop duurt tot 15 februari en tickets zijn verkrijgbaar bij De Bebsel, Primera De Bandijk en online via de nieuwe website van de Goorse Sjoowavonden.

SjoowavondfemkeFemke Bleeker en Gerard Bakker tijdens de vorige editie van de Goorse Sjoowavonden

Gerelateerde berichten

  • Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend14 maart 2019 Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu […]
  • Sjoowavond op zijn Duits één groot feest19 maart 2017 Sjoowavond op zijn Duits één groot feest Eén groot feest gisteren en eergisteren in zaal De Bebsel waar de Sjoowavonden zorgden voor veel Duitstalige gezelligheid. Voor de pauze het rustiger werk met veel mooie liedjes van […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Sjoowavonden worden kleurrijk24 januari 2020 Sjoowavonden worden kleurrijk De Sjoowavonden in zaal De Bebsel moeten dit jaar vooral kleurrijk worden. Het gekozen thema voor dit jaar is 'A Colourful Sjoow' en moet vooral een stuk muzikale diversiteit uitstralen […]
  • Artiestenparade tijdens Winters Genieten13 december 2017 Artiestenparade tijdens Winters Genieten Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens […]