Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen

De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar in een zomers jasje gegoten. De Culturele Vereniging De Deurdouwers heeft dit jaar voor het thema ‘Summernight Sjoow’ gekozen. De muziek en de acts komen uit warme en tropische oorden en ook de bezoekers wordt verzocht de kledij aan te passen aan het thema. De Sjoowavonden, in zalencentrum De Bebsel, worden op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart gehouden en staan onder de regie van Annemarie Visser en Herjan Meutstege. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten voor de vrijdag zijn in de voorverkoop €10,- en voor de zaterdag €12,50. Die voorverkoop duurt tot 15 februari en tickets zijn verkrijgbaar bij De Bebsel, Primera De Bandijk en online via de nieuwe website van de Goorse Sjoowavonden.

SjoowavondfemkeFemke Bleeker en Gerard Bakker tijdens de vorige editie van de Goorse Sjoowavonden

Gerelateerde berichten

  • Ook dit jaar geen Sjoowavonden22 februari 2021 Ook dit jaar geen Sjoowavonden Vanwege het Coronavirus is er ook dit jaar geen editie van de Goorse Sjoowavonden. Ook vorig jaar moest de artiestenparade bij De Bebsel om dezelfde reden worden gecancelled. De […]
  • Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend14 maart 2019 Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu […]
  • Sjoowavond op zijn Duits één groot feest19 maart 2017 Sjoowavond op zijn Duits één groot feest Eén groot feest gisteren en eergisteren in zaal De Bebsel waar de Sjoowavonden zorgden voor veel Duitstalige gezelligheid. Voor de pauze het rustiger werk met veel mooie liedjes van […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Sjoowavonden naar volgend jaar, kaarten blijven geldig13 maart 2020 Sjoowavonden naar volgend jaar, kaarten blijven geldig De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar niet meer ingehaald. Na spoedoverleg is besloten om de muzikale voorstellingen bij De Bebsel niet meer in te lassen en de show die voor dit jaar is […]