Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd

Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende zaterdag is de tweede editie waarop Lars van der Wal, Pim Bebseler, Ruben van der Geest, Bas Zweers, Tim Bannink en Bart Verdriet zich al weken voorbereiden. Ster XXL is een muziekfeest in de achterzaal van café de Ster aan de Grotestraat in het centrum van Goor waarbij de jonge DJ’s Bas Zweers en Ruben van der Geest voor een vijf uur durende mix van van House, Dance, Top 50 en feestmuziek gaan zorgen. Alles wordt ondersteund door een lichtshow. Ster XXL begint zaterdag om 22.00 uur en duurt tot 03.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Sterxxlgoedv.l.n.r. Lars van der Wal, Pim Bebseler, Ruben van der Geest, Bas Zweers, Tim Bannink en Bart Verdriet.

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]
  • Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL22 januari 2017 Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open […]
  • Vierde editie Ster XXL21 januari 2018 Vierde editie Ster XXL De organisatie van het muziekfeest 'Ster XXL' maakt zich net als de rest van Goor op voor de vierde editie. De achterzaal van café De Ster wordt in de komende week omgetoverd tot […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]