Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby

Hans Jebbink is de rapporteur bij de vierde Goorse voetbalderby in dit seizoen tussen sv Hector en vv Twenthe in het Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement, georganiseerd door deze site. De Gorenaar speelde vanaf 1985 tien jaar in het eerste eftal van GFC waarmee hij altijd in de vierde klasse acteerde. Jebbink speelde destijds centraal op het middenveld of in het hart van de verdediging. Na zijn actieve loopbaan werd Jebbink hoofdtrainer bij vv Diepenheim en het Almelose Rietvogels.

HansjebbinkHans Jebbink

Tot en met vorig seizoen was hij zes jaar in dienst van Topklasser HSC ’21 waar hij conditie- en looptraining gaf aan de topamateurs in Haaksbergen. Tegenwoordig geeft hij sturing en invulling aan het jeugdbeleid bij GFC. Als de weergoden het toelaten wordt er om 14.00 uur afgetrapt op sportpark ’t Doesgoor. De vorige ontmoeting tussen de twee stadsgenoten eindigde in 0-1 voor Hector. Het is tot nu toe de enige nederlaag in dit seizoen voor koploper Twenthe. Hectorkeeper Daniël Kolbe is de voorlopige leider in het tussenklassement.

 

Gerelateerde berichten

  • John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby5 mei 2016 John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby Het is aan John Westerik. De oud eerste-speler van vv Twenthe krijgt de lastige taak om komende zondag de cijfers te bepalen in de laatste wedstrijd die meetelt in het 'Sport […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]
  • Hans Mensink rapporteur tweede derby23 september 2014 Hans Mensink rapporteur tweede derby Hans Mensink is de rapporteur in de contest 'Derbyplayer of the Year' bij de tweede Goorse ontmoeting in het nieuwe voetbalseizoen tussen sv Hector envv  Twenthe. De Gorenaar was in de […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse13 juli 2018 GFC en Hector richting Deventer, Twenthe in Twentse klasse GFC en Hector zijn voor het komende seizoen ingedeeld in de vierde klasse G. Dat houdt in de dat de twee Goorse clubs de uitwedstrijden vooral in de 'Deventer' hoek zullen spelen. Twenthe […]