Guzman en Hofdance in De Reggehof

Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet onderwijs moeten maken. Dat begint vanavond om 18.30 uur. Om 20.00 uur staat cabaretier Javier Guzman in De Reggehof met de reprisevoorstelling ‘Absurd Verlicht’. Morgenavond is er voor en achter activiteit bij De Ster met de live-band The Stokers in het voorcafé en de eerder aangekondigde jongerenparty Ster XXL in de achterzaal. In de Reggehof verzamelen de dansgroepen uit Goor en omgeving zich voor het jaarlijkse Hofdance dat morgen vanaf 19.00 uur uur op de rol staat. Zondag is het derbyday met Hector-Twenthe op ’t Doesgoor.

JavierguzmanJavier Guzman

Gerelateerde berichten

  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]
  • Weerkamp rapporteur bij Goorse derby5 februari 2015 Weerkamp rapporteur bij Goorse derby Eric Weerkamp is komende zondag de rapporteur voor Goorsnieuws.nl tijdens de derby tussen vv Twenthe en sv Hector. De huidige uitbater van eetcafé De Ster begon zijn voetbalcarrière bij […]
  • Dans, muziek en Yes-R…8 februari 2019 Dans, muziek en Yes-R… Het is het weekend van dans, muziek en voetbal. De Reggehof wordt dit weekend omgedoopt tot dans-walhalla. Vanavond is het Holland Dance Festival, terwijl morgen de lokale talenten hun […]
  • Hofdance met gevarieerd programma6 februari 2015 Hofdance met gevarieerd programma Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde de 13e editie van Hofdance. Morgenavond zullen individuen en dansgroepen zich presenteren op het grote podium in de theaterzaal van De […]