Regen zet streep door derby Hector – Twenthe

De derby Hector – Twenthe gaat morgenmiddag niet door. Regenbuien die de grasmat van het ontvangende Hector de hele zaterdag hebben geteisterd, zijn debet aan hetĀ besluit de voetbalwedstrijd af te gelasten. vv Twenthe komt morgen nog wel in actie: op eigen veld wordt om 13.00 uur een ingelast oefenduel gespeeld tegen TVO Beckum.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en Hector in 4e klasse B, GFC naar Rijssen15 juli 2019 Twenthe en Hector in 4e klasse B, GFC naar Rijssen De derby tussen Twenthe en Hector is terug van weggeweest. De Tricolores, die afgelopen seizoen degradeerden uit de derde klasse, nemen de plek in van onder meer GFC, dat naar het […]
  • Wolters schiet Hector naar zege in derby20 september 2015 Wolters schiet Hector naar zege in derby De eerste Goorse derby in het nieuwe voetbalseizoen tussen vv Twenthe en sv Hector is verrassend met 0-1 gewonnen door de groen-witten. De enige goal van de wedstrijd vial vlak voor rust. […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]
  • Hevink terug voor Goorse derby7 december 2019 Hevink terug voor Goorse derby Vorige week zat hij al op de bank na een langslepende blessure en morgen zou hij zomaar eens in de basis kunnen starten. Simon Hevink, sterkhouder van vv Twenthe en in de afgelopen […]