Historisch Museum zondag speciaal geopend voor afsluiting tentoonstelling

Het Goors Historisch Museum opent deze zondag 31 januari voor de gelegenheid een extra dag zijn deuren, ter afsluiting van de tentoonstelling ‘van Oudheidkamer tot Erkend Museum en 150 jaar Station Goor’. Op de bovenverdieping van het oude stationsgebouw, die geheel gewijd is aan de textielgeschiedenis van Goor, zijn de weefsters aan het werk op de oude weefgetouwen en wordt er uitleg gegeven over het wassen en opmaken van knipmutsen, het kabinet en andere textiele ‘zaken’. Toegang is gratis.

goorshistorischmuseum

Gerelateerde berichten

  • Donateurs welkom bij Historisch museum23 januari 2016 Donateurs welkom bij Historisch museum Een koffievisite voor die mensen die de activiteiten van het Goors Historisch Museum mogelijk maken. De donateurs zijn morgenmiddag uitgenodigd om het 60 jarig jubileum van het museum en […]
  • Tentoonstelling Ger Eeftink in Historisch Museum6 december 2016 Tentoonstelling Ger Eeftink in Historisch Museum In het Goors Historisch Museum is vanaf deze maand het werk te zien van de Goorse kunstenares Ger Eeftink-Poortman. De creatieve plaatsgenoot werd in 1943 geboren in het huis naast zwembad […]
  • Oude turfhaard symbolisch voor Goors museum16 november 2015 Oude turfhaard symbolisch voor Goors museum Hij staat er al jaren en werd onlangs tijdens de viering van het 60-jarig jubileum ontstoken. De oude turfhaard in het Goorsch Historisch Museum is één van de symbolen van de nostalgische […]
  • GH-museum extra open deze week20 oktober 2018 GH-museum extra open deze week Tijdens de vijfentwintigste editie van de Hof van Twente Herfst Fiets4daagse is het historisch museum deze week doorlopend open van 9.30 uur tot en met 17.30 uur. In het museum is de […]
  • Museum en begraafplaats extra geopend29 augustus 2017 Museum en begraafplaats extra geopend Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Mooi! Gedoopt’ is het Goors Historisch Museum zondag van 14.00 tot 16.00 uur extra geopend. Ook de deelnemers van de fiets-/en wandelroute van […]