Volle bak bij Sterr XXL

Zo’n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee discjockeys Bas Zweers en Ruben van der Geest een nonstop-mix van House, Dance, Top 50 en feestmuziek gedraaid tot 03:30 uur in de ochtend. Het sextet is vast van plan om ook volgend jaar een editie van Ster XXL te organiseren, aldus een persbericht.

SterXXLconfetti

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • Ster XXL nieuw feest voor Goorse jeugd30 januari 2015 Ster XXL nieuw feest voor Goorse jeugd Ster XXL is de naam van een nieuw feest voor Goorse jongeren dat morgenavond voor het eerst wordt gehouden in de achterzaal van café De Ster. Een vriendengroep onder aanvoering van de […]
  • Vierde editie Ster XXL21 januari 2018 Vierde editie Ster XXL De organisatie van het muziekfeest 'Ster XXL' maakt zich net als de rest van Goor op voor de vierde editie. De achterzaal van café De Ster wordt in de komende week omgetoverd tot […]
  • Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen…1 februari 2019 Ster XXL, René van Meurs en winterwandelen… De evenementenkalender geeft allereerst de voorstelling van cabaretier René van Meurs weer in de Goorse Reggehof. Hij staat vanaf 20:00 uur op de planken met het programma 'Ik beloof […]
  • De Zon-reünie: De vijfde en laatste vraag6 oktober 2014 De Zon-reünie: De vijfde en laatste vraag Veel goede maar ook veel foute antwoorden op de vraag welke, later landelijke bekende band, veel optrad bij de toenmalige Dancing De Zon. Het juiste antwoord is Volumia met toen als […]