Creatief Centrum weer van start

De cursussen van het Creatief Centrum in de Reggehof gaan komende maandag weer van start. De vrije tijd van de jeugd kan gevuld worden met cursussen Toneelspelen, Kunstenmakerij en Breakdance. Volwassenen kunnen zich uitleven bij Theatersport, schrijfcursussen of cursussen muziekgeschiedenis. Meer nieuws op de website.

creatief20centrum20breakdanceimg_0028

Gerelateerde berichten

  • Weer autoruit ingeslagen in de Kerkstraat13 april 2016 Weer autoruit ingeslagen in de Kerkstraat Een auto van een inwoner aan de Kerkstraat is het slachtoffer geworden van het actieve dievengilde in de regio. De achterste autoruit werd gisteravond of vannacht ingeslagen waarop […]
  • Tom Broek beste van TTV Olympia26 januari 2015 Tom Broek beste van TTV Olympia Tom Broek mag zich een jaar lang de beste tafeltennisser van Olympia noemen. Hij wist beslag te leggen op het goud tijdens de clubkampioenschappen. Broek won in de finale van good old Joop […]
  • Hans de Schnitzelkoning24 februari 2011 Hans de Schnitzelkoning Ut Vrette-Goor. Het is sinds jaar en dag de geuzennaam voor Het Twentse Haagje. Gisteravond werd deze betiteling op treffende wijze bevestigd door de leden van de nieuwe […]
  • Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt17 januari 2017 Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er […]
  • Zorgappartementen in Lindelaan13 november 2009 Zorgappartementen in Lindelaan Er komen twintig zorgappartementen in de Lindelaan. Op de plek waar nu een leegstaand bedrijfspand staat komt een wooncomplex voor verstandelijk gehandicapten. Het eerdere plan was om een […]