Cliënten De Roos starten Goors carnaval

Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op zaterdagochtend de overdracht van de stadssleutel aan Hofprins Rudi. Gisteren ging hij met zijn gevolg naar Dagopvangcentrum De Roos om, volgens traditie, daar feest te vieren met de cliënten. Het bleek ook gisteravond weer een mooi en dankbaar gebeuren waarbij de polonaises al vroeg werd ingezet en er ook de nodige gesprekken werden gevoerd met de Goorse hoogheid…

Prinsrudideroos

 

Gerelateerde berichten

  • Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo27 januari 2022 Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo Ondanks de heropening van de horeca zijn er in het Goorse ook dit jaar geen carnavalsfeesten van CV Sterzo. De vereniging heeft dit besloten omdat er nog teveel beperkingen gelden zoals […]
  • Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?26 november 2021 Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn? Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de […]
  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Remco Veldhuis, Vivaldi en de nieuwe Prins25 november 2016 Remco Veldhuis, Vivaldi en de nieuwe Prins Dit diverse theaterweekend kent vanavond een bijzondere muzikale aftrap. De lokale talenten van de muziekschool spelen vanavond in De Reggehof in samenwerking met het Britten Jeugd […]