Cliënten De Roos starten Goors carnaval

Komend weekeinde barst het carnaval los in Goor met allereerst de feestavond van CV Sterzo in café De Ster. Daarna hebben de Goorse carnavalisten diverse feesten in en buiten Goor met op zaterdagochtend de overdracht van de stadssleutel aan Hofprins Rudi. Gisteren ging hij met zijn gevolg naar Dagopvangcentrum De Roos om, volgens traditie, daar feest te vieren met de cliënten. Het bleek ook gisteravond weer een mooi en dankbaar gebeuren waarbij de polonaises al vroeg werd ingezet en er ook de nodige gesprekken werden gevoerd met de Goorse hoogheid…

Prinsrudideroos

 

Gerelateerde berichten

  • Prins Rudi draagt verantwoordelijk weer over aan Nauta9 februari 2016 Prins Rudi draagt verantwoordelijk weer over aan Nauta Ellen Nauta is weer de baas van Goor. De burgermoeder nam vanavond in een drukbevolkte raadszaal de stadssleutel weer over van Prins Rudi I. Tijdens de afsluitende avond waren er diverse […]
  • Werk in uitvoering bij Prins Rudi12 december 2015 Werk in uitvoering bij Prins Rudi De woning van de kersverse Hofprins Rudi Jansen is vandaag in de hekken gezet met een bord dat verwijst naar een feestelijke dag in januari. Dan vindt het zogenoemde paalplaatsen plaats […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]
  • Remco Veldhuis, Vivaldi en de nieuwe Prins25 november 2016 Remco Veldhuis, Vivaldi en de nieuwe Prins Dit diverse theaterweekend kent vanavond een bijzondere muzikale aftrap. De lokale talenten van de muziekschool spelen vanavond in De Reggehof in samenwerking met het Britten Jeugd […]