Verkeershinder na ongeval

Een ongeval vanmiddag ter hoogte van het Firezone-tankstation en de Smulposte. Twee auto’s botsten op elkaar waarbij een voertuig in de sloot naast de weg belandde. Er vielen geen slachtoffers bij de aanrijding die wel voor veel verkeersoverlast zorgde. Doordat er tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar was op de N346 was er sprake van filevorming in beide richtingen. De auto die van de weg raakte is geborgen.

Bergingauto (2)

Gerelateerde berichten

  • Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor3 maart 2016 Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor Een ongeval waarbij vier auto's betrokken waren vanmiddag op de N347 bij de afslag naar het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar botsten de wagens tegen elkaar om nog onbekende […]
  • Automobiliste botst op verkeerslicht2 december 2019 Automobiliste botst op verkeerslicht Op de kruising nabij de Deldensestraat, de N346 met de N347, is vanochtend een automobiliste tegen een verkeerslicht gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurster is […]
  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade3 juni 2016 Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade Op de N347 bij Goor zijn vanochtend twee auto's op elkaar gebotst. In de vroege ochtend knalden de auto's door het slechte zicht tegen elkaar. De auto's raakten beschadigd. De […]
  • Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg7 juli 2016 Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg Een ongeval zonder letsel vanmiddag op de Goorse Haaksbergerweg. Daar kwam een motorrijder hard ten val na een aanrijding met een personenauto. Beide bestuurders kwamen er zonder […]