Inloopmiddag Vrouwen van Nu

Op donderdag 2 september organiseert de ‘Vrouwen van Nu’, afdeling Goor, een inloopmiddag in De Klokkenkamp. De middag is de start van het nieuwe seizoen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men kennismaken met alle werkgroepen en commissies, die de vereniging rijk is. Verder wil de ‘Vrouwen van Nu’ meer kwijt over nieuwe cursussen. De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is aanwezig om wat te vertellen over hun werkzaamheden. Belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur welkom in De Klokkenkamp.
vrouwenvannu

Gerelateerde berichten

  • Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C113 december 2014 Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C1 Hector F1 is zaterdag na een zwaarbevochten 1-2 zege ongeslagen kampioen geworden in de 4e klasse. De kleine talentvolle groen-witten hebben maar twee verliespunten maar moesten nog vol […]
  • 12 april 2017 Muzikanten ontvangen diploma voor examen Goor, het Volendam van het Oosten, is weer een aantal gediplomeerde muzikanten rijker. Bij de muziekschool Hof van Twente hebben in de afgelopen weken namelijk vijftig leerlingen uit Goor […]
  • Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier9 september 2019 Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in […]
  • Rick’s! Flowers & More opent de deuren5 november 2011 Rick’s! Flowers & More opent de deuren Sinds vanochtend heeft Goor er een bloemenzaak bij. Rick's! Flowers & More opende aan het Weversplein een nieuwe winkel. De opening trok meteen veel bekijks. Het is de vierde vestiging van […]
  • Geslaagde editie Hofkoren22 april 2012 Geslaagde editie Hofkoren Ruim zeshonderd muzikanten hebben vandaag hun kunsten kunnen etaleren tijdens het Hofkoren. In de Goorse Reggehof werd de editie van vandaag druk bezocht. Volgens de organisatie was het […]