Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren

De Goorse scholen De Albatros en Heeckeren zijn de enige scholen in Goor die, vanuit de katholieke achtergrond, nog op de traditionele wijze carnaval vieren. Dat gebeurt verkleed en vaak met acts die worden opgevoerd. Ook is op beide scholen weer een hoogheid gekozen. De hoogste carnavalsbaas in de Hof van Twente, Hofprins Rudi, kwam vandaag met zijn gevolg voor een bezoek op beide scholen. Dat deed hij ook met de kersverse kinderprins Sem (Lansink) en het gevolg van de Raad van Elf en de Kinderraad. Morgenmiddag zijn alle Goorse kinderen uitgenodigd bij De Ster voor het Kindercarnaval van CV Sterzo. Dan is de nieuwe Kinderprins de DJ zijn en zal Dennis met allerhande gekkigheden en spelletjes waarmee prijzen te winnen zijn, de jeugd vermaken. Dat begint om 15.00 uur.

Prinsudiensem2Kinderprins Sem en Hofprins Rudi

Gerelateerde berichten

  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]
  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]
  • Toch nog een beetje carnaval…12 februari 2021 Toch nog een beetje carnaval… Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het […]
  • Het feest kan beginnen…1 maart 2019 Het feest kan beginnen… De polonaises regen zich vanochtend aaneen op de Albatros- en Heeckerenschool. Op deze katholieke scholen wordt het carnaval jaarlijks uitbundig gevierd. Naast de feestmuziek ook […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]