Twee jubilarissen bij Goors Mannenkoor

Tijdens de traditionele jaarvergadering heeft het Goors Mannenkoor twee jubilarissen gehuldigd. Dick Jansen en Jan Kruithof werden beiden in het zonnetje gezet voor 25 jaar lidmaatschap. Piet van der Heijden was namens het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond naar Goor gekomen om beide heren de oorkonde met speld te overhandigen die bij een 25-jarig jubileum horen. De jaarvergadering ter afsluiting van het jubileumjaar 2015 (70 jaar GMK) werd als te doen gebruikelijk goed bezocht.

foto jubilarissen 2016

50 van de 63 leden waren aanwezig om de vergadering bij te wonen en aansluitend de jubilarissen te feliciteren. Tijdens de terugblik op het jubileumjaar refereerde de voorzitter vooral aan het mooie jubileumconcert en de jubileumreis naar Maastricht. Secretaris Herman Kobes en voorzitter Anton Dijkhuis werden vervolgens door de vergadering voor een nieuwe termijn benoemd als respectievelijk secretaris en voorzitter.

Gerelateerde berichten

  • Koffieconcert Goors Mannenkoor5 juli 2016 Koffieconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag het seizoen af met een koffieconcert op camping Bello bovenop de Herikerberg. Dit optreden is het laatste concert in het kader van het 70-jarig jubileum. […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor11 december 2018 Kerstconcert Goors Mannenkoor Een traditie van jaar en dag. Zeker rond de Kerst. Eén daarvan is het kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk in Goor. Op Eerste Kerstdag wordt het elk jaar druk […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Jan Pluimers jubilaris Goors Mannenkoor3 februari 2019 Jan Pluimers jubilaris Goors Mannenkoor Na afloop van de traditioneel goed bezochte jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft het Goors Mannenkoor Jan Pluimers  gehuldigd in verband met zijn 25-jarige lidmaatschap. Hij kreeg […]
  • Volle bak bij concert Goors mannenkoor7 oktober 2019 Volle bak bij concert Goors mannenkoor Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook […]