Apollo voor verjaardagsfeestje naar Thailand

Een singulier uitje van Apollo. Een delegatie van het Goorse muziekkorps is door Gerard van Hal uitgenodigd om zijn zeventigste verjaardag in Bangkok muzikaal op te luisteren.  De Goorse miljonair, die een groot deel van het jaar in de hoofdstad van Thailand woont, viert deze bijzondere mijlpaal met diverse Nederlandse artiesten. Hij is echter ook de lokale muzikanten niet vergeten. De Bigband van Apollo zal op 2 september ook het programma sieren bij het ongetwijfeld groteske verjaardagsfeest van Van Hal.

Bigbandapollo1

Gerelateerde berichten

  • Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip27 augustus 2016 Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip De leden The Apollo Bigband zijn vanmiddag vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een bijzondere reis naar Thailand. De Goorse muzikanten werden daar uitgezwaaid door familieleden en […]
  • Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip6 september 2016 Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip De Goorse enclave die in de afgelopen week afreisde is voor het grootste gedeelte weer terug op Nederlandse bodem. Voor het 70e verjaardagsfeest van de Goorse zakenman Gerard van Hal […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Tour en concert Bigband Kiev afgelast9 september 2016 Tour en concert Bigband Kiev afgelast Het concert dat de Bigband uit Kiev op woensdag 28 september zou geven in de Goorse Reggehof, samen met The Apollo Bigband, gaat niet door. De concertreis van de Oekraïense muzikanten is […]
  • Bigband Festival wil door in nieuwe stijl23 januari 2015 Bigband Festival wil door in nieuwe stijl Het Goorse Bigband Festival wil dit jaar een andere opzet kiezen voor het muziekevenement op Tweede Paasdag. Onder de titel 'Blues en Swing' wil de organisatie een breder publiek bereiken. […]