Alleman draait Still Life

Filmhuis Alleman opent vanavond weer haar deuren. In de lokale bios wordt de film Still Life vertoond. Het humoristische drama vertelt het verhaal over een gemeenteambtenaar die nabestaanden opzoekt na een overlijden. De film begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €5.

still life

 

Gerelateerde berichten

  • Suffragette te zien in Alleman2 maart 2017 Suffragette te zien in Alleman Filmhuis Alleman vertolkt dinsdag de film Suffragette. De Goorse bios opent om 20.00 uur de deuren voor de film die het verhaal vertelt over drama van Sarah Gavron. Bekijk hier de […]
  • Druk programma Filmhuis Alleman21 april 2016 Druk programma Filmhuis Alleman Een dubbel programma in Filmhuis Alleman. De Goorse bios draait dinsdag in de middag voor de kinderen Stuart Little II. In de pauze is er gratis drankje voor de bezoekers. In de avond […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]
  • Frans drama in Alleman18 februari 2016 Frans drama in Alleman Filmhuis Alleman gaat de film Il y a longtemps que je t’aime vertonen. Dit aangrijpende Franse drama vertelt het verhaal over twee zussen die elkaar naar vijftien jaar weer ontmoeten. De […]
  • Filmhuis Alleman draait Boyhood29 januari 2015 Filmhuis Alleman draait Boyhood Filmhuis Alleman draait komende dinsdag de film Boyhood. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren van de Goorse bios geopend. Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen die hun kind […]