Boake-bouwers weer van start, hout gevraagd

Stichting LOER is weer begonnen met de voorbereiding van het Hof Boake Spektakel dat op Eerste Paasdag plaatsvindt op het ‘Roelofsen-terrein’ aan de Deldensestraat. Vanaf zaterdag is het weer mogelijk om wekelijks snoeihout aan te leveren voor het Paasvuur, de openingstijden zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur. Stammen dikker dan 20 centimeter worden, evenals boomstronken, niet aangenomen. Voor diegene die niet in de gelegenheid is zelf hout aan te leveren, of geen passend vervoer heeft, bestaat de mogelijkheid dit af te laten halen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met voorman Hennie Smit, hij is te bereiken via 06-48861633. 

110420_Boake

Gerelateerde berichten

  • Programma Paasvuur en Bigband Festival1 april 2018 Programma Paasvuur en Bigband Festival Vanavond en morgen staat het in Goor in het teken van het laatste Boakespektakel op het Roelofsenterrein en morgen het Bigband Festival. Om maar vooral niets te hoeven missen hier het […]
  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]
  • Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur16 oktober 2017 Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur Het is gedaan met de Goorse Avond. De stichting LOER heeft besloten om de stekker uit het zomerse evenement te trekken. Daarnaast wordt het Paasvuur op het Roelofsenterrein volgend jaar […]
  • Kinderkamp ten einde met brandende houtberg23 augustus 2019 Kinderkamp ten einde met brandende houtberg De resten van het vele hout smeulen weg in de verzengende hitte van het vuur op de Hogenkamp. Eén van de omstanders schudt het hoofd: "Waarom mag dit wel en is het Goorse Paasvuur hier te […]
  • Alleen de vlag wappert fier…21 april 2019 Alleen de vlag wappert fier… Het is de herinnering aan een lange traditierijke periode van het Goorse Paasvuur. De paarse vlag van de stichting Loer wapperde jarenlang fier bovenop de Boake in de weken voorafgaand […]