Rookie Concert in Hofkerk

De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun kunsten nu al etaleren. Het concert krijgt de titel ‘Rookie’ Concert. Aanvankelijk zou het concert in De Reggehof zijn, maar vanwege de grote belangstelling is gekozen voor de Hofkerk. Voor veel leerlingen zal het de eerste keer zijn dat ze met hun instrument op het podium staan. De toegang is gratis. Aanvang van het Rookie Concert zaterdag is 16.00 uur. De verwachting is dat het concert ongeveer een uur duurt.

Opendag 2015(1)-2

Gerelateerde berichten

  • Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus2 januari 2015 Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus Het eerste optreden in 2015 op het grote podium van theater De Reggehof is komende zondag als Apollo het nieuwe jaar inluidt met het traditionele nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in […]
  • Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest30 juni 2015 Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest Het Goorse gospelkoor Mozaïek gaat een project starten met het Twents Jeugd Symfonie Orkest dat onder leiding staat van Carl Wittrock. Het doel is om te komen tot een bijzonder concert op […]
  • Apollo op weg naar eeuwfeest4 januari 2015 Apollo op weg naar eeuwfeest Het duurt nog bijna vijf jaar maar het moet de gemoederen toch al snel bezig gaan houden. De Goorse muziektrots Apollo heeft net het 95-jarig jubileum achter de rug en wil zich nu al […]
  • Onze stem en rondrit door Afrika6 maart 2015 Onze stem en rondrit door Afrika De theateragenda wordt dit weekend gesierd door het jubileumconcert van Onze Stem. Het Goorse zangkorps (foto) viert morgen haar 90ste verjaardag. Deze mijlpaal wordt vanaf 20.00 uur […]
  • Geheime zender verpest concert Ad Fundum24 maart 2018 Geheime zender verpest concert Ad Fundum Een geheime zender heeft gisteravond het concert van Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk in koor verstoort. Het Bornerbroekse koor bracht daar een uitvoering het zogenoemde Stabat Mater, […]