‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’

De gemeente Hof van Twente hoeft niet in actie te komen om de verkeerssituatie op de kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat aan te passen. Op deze kruising vinden opvallend veel ongevallen plaats maar de meeste deelnemers aan een poll op deze site (69%) vinden dat dat vooral aan de weggebruikers ligt. Een minderheid van 29% vindt wel dat er iets moet gebeuren om het aantal ongelukken terug te dringen op die plek. De overige 2% zegt het nog te vroeg vinden om een oordeel te vellen. De poll riep vooral op het Facebook-kanaal van deze site veel discussie op. Er werden maar liefst 1892 unieke stemmen uitgebracht. De volgende poll gaat over de nieuwe digitale informatieborden. Volgens de lokale CDA-fractie hebben die in veel gevallen een negatieve invloed op de verkeersveiligheid. Wat vindt u? Zijn het inderdaad blikvangers die de aandacht teveel afleiden? U mag het zeggen!

hheijermansstrlaarstraat

Gerelateerde berichten