Jurgen treft auto aan met schade en zoekt dader

Afgelopen zaterdag trof Jurgen zijn auto, die geparkeerd stond in een parkeervak aan de Iependijk, met aanzienlijke rechter achterschade aan. De aanrijding moet hebben plaatsgevonden tussen vrijdag 17:00 uur en zaterdag 09:30 uur. De dader heeft zich (nog) niet gemeld, Jurgen hoop via deze weg met hem of haar in contact te komen. Heeft u iets gezien of weet u meer, neem dan contact op met Jurgen via de mail.

Goorsnieuws_Schade auto Iependijk, dader gezocht

Gerelateerde berichten

  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Gerrit zoekt zijn sleutelbos12 juli 2017 Gerrit zoekt zijn sleutelbos Gerrit zoekt zijn sleutelbos. Hij heeft geen idee waar hij die verloren is. Aan de sleutelbos zitten meerdere labeltjes. Kunt u hem helpen, neem dan contact op via 06 12533153.
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]
  • Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)28 januari 2017 Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update) Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van […]
  • Slavenarmband verloren De Whee21 juli 2015 Slavenarmband verloren De Whee Op De Whee, ter hoogte van de Roerdompstraat, is een Goorse haar gouden slavenarmband verloren. Heeft u de armband gevonden, of weet u waar die is, dan wordt u verzocht contact op te nemen […]