Derby Hector – Twenthe op Tweede Paasdag

De derby tussen Hector en vv Twenthe is vastgesteld op Tweede Paasdag. De burenruzie, die vorige week zondag in verband met het slechte weer werd afgelast, wordt nu op maandagmiddag afgewerkt tijdens het Paasweekend. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark Doesgoor. De datum lijkt ongelukkig, omdat dit samenvalt met het BigBand Festival, dat die middag ook in Goor wordt gehouden. Ook de GFC-fans moeten die middag een keuze maken. Zij spelen dan op het eigen complex de inhaalwedstrijd tegen Enschedese Boys. Twenthe speelt overigens dan twee derby’s in een week. De zondag voor het Paasweekeinde staat het duel met GFC op de rol. De al twee keer eerder afgelaste Hofderby tussen sv Hector en Markelo staat nu voor 28 februari op de rol.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby17 september 2015 Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby RenĂ© ten Zende is namens Goorsnieuws.nl de eerste die in dit nieuwe voetbalseizoen de cijfertjes gaat geven in het nieuwe 'Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement' na de eerste Goorse […]
  • Wolters schiet Hector naar zege in derby20 september 2015 Wolters schiet Hector naar zege in derby De eerste Goorse derby in het nieuwe voetbalseizoen tussen vv Twenthe en sv Hector is verrassend met 0-1 gewonnen door de groen-witten. De enige goal van de wedstrijd vial vlak voor rust. […]
  • GFC boekt cruciale zege28 maart 2016 GFC boekt cruciale zege Een cruciale zege voor GFC in de strijd om nacompetitie-voetbal te ontlopen vandaag. De rood zwarten klopten op eigen veld Enschedese Boys en zijn, na de zege in de derby op Twenthe vorige […]
  • Bert Relker rapporteur bij Hector-Twenthe25 maart 2016 Bert Relker rapporteur bij Hector-Twenthe Bert Relker mag komende maandag de cijfertjes geven tijdens de stadsderby tussen sv Hector en vv Twenthe in het kader van het Derbyplayer of the Year-klassement van Goorsnieuws.nl. De nu […]