Derby Hector – Twenthe op Tweede Paasdag

De derby tussen Hector en vv Twenthe is vastgesteld op Tweede Paasdag. De burenruzie, die vorige week zondag in verband met het slechte weer werd afgelast, wordt nu op maandagmiddag afgewerkt tijdens het Paasweekend. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark Doesgoor. De datum lijkt ongelukkig, omdat dit samenvalt met het BigBand Festival, dat die middag ook in Goor wordt gehouden. Ook de GFC-fans moeten die middag een keuze maken. Zij spelen dan op het eigen complex de inhaalwedstrijd tegen Enschedese Boys. Twenthe speelt overigens dan twee derby’s in een week. De zondag voor het Paasweekeinde staat het duel met GFC op de rol. De al twee keer eerder afgelaste Hofderby tussen sv Hector en Markelo staat nu voor 28 februari op de rol.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]
  • Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby17 september 2015 Ten Zende rapporteur bij eerste Goorse derby RenĂ© ten Zende is namens Goorsnieuws.nl de eerste die in dit nieuwe voetbalseizoen de cijfertjes gaat geven in het nieuwe 'Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement' na de eerste Goorse […]
  • GFC boekt cruciale zege28 maart 2016 GFC boekt cruciale zege Een cruciale zege voor GFC in de strijd om nacompetitie-voetbal te ontlopen vandaag. De rood zwarten klopten op eigen veld Enschedese Boys en zijn, na de zege in de derby op Twenthe vorige […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]