Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat

Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels worden vandaag overgedragen aan de politie. Mist u uw sleutels, of weet u meer, dan kunt u contact opnemen via 06-51777082 of met de politie. 

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Verdwaasd konijn gevonden Holtdijk11 november 2013 Verdwaasd konijn gevonden Holtdijk Bij het zandpad achter de waterzuivering aan de Holtdijk is zaterdagavond een konijn gevonden. Het konijn huppelde erg verward rond in de berm. daarom heeft een wandelaar het diertje […]
  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg16 maart 2015 Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg Op de parkeerplaats aan De Malberg is zaterdag een trouwring met inscriptie gevonden. Mist u uw trouwring, dan kunt u contact opnemen met Angela. Zij is te bereiken op 0547-273246 of via de mail.