Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht

Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze week besloten tijdens de optochtvergadering in zaal De Bebsel. De wagenbouwers en groepen lieten weten het plan van de optocht-commissie te omarmen. Het idee komt van de optocht in Heeze. Daar is dat al gemeengoed. Schoolfeestbestuurders en commissieleden waren deze zomer in die Brabantse plaats. Eén van de deelnemende korpsen in Goor is dit jaar de fietsende ‘Bicycle Showband Crescendo Opende’ (foto). Tijdens de meeting van wagenbouwers werd ook bekend gemaakt dat er bij de jurering nu nog meer naar de presentatie in de optocht gekeken gaat worden. Er zijn inmiddels 17 deelnemers. Opgeven kan nog steeds voor de stoet op zondag 26 juni die als thema ‘Ut is wat’ heeft meegekregen.

Bicycleopende1

Gerelateerde berichten

  • The Party People uit de optocht gezet15 juli 2022 The Party People uit de optocht gezet Wagenbouwgroep The Party People mag volgend jaar niet meer meedoen aan de allegorische optocht tijdens School en Volksfeest. De jonge wagenbouwers hebben zich volgens de optochtcommissie […]
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 201812 oktober 2017 ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018 'De overtreffende trap' is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]