Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht

Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze week besloten tijdens de optochtvergadering in zaal De Bebsel. De wagenbouwers en groepen lieten weten het plan van de optocht-commissie te omarmen. Het idee komt van de optocht in Heeze. Daar is dat al gemeengoed. Schoolfeestbestuurders en commissieleden waren deze zomer in die Brabantse plaats. Eén van de deelnemende korpsen in Goor is dit jaar de fietsende ‘Bicycle Showband Crescendo Opende’ (foto). Tijdens de meeting van wagenbouwers werd ook bekend gemaakt dat er bij de jurering nu nog meer naar de presentatie in de optocht gekeken gaat worden. Er zijn inmiddels 17 deelnemers. Opgeven kan nog steeds voor de stoet op zondag 26 juni die als thema ‘Ut is wat’ heeft meegekregen.

Bicycleopende1

Gerelateerde berichten

  • ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 201812 oktober 2017 ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018 'De overtreffende trap' is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de […]
  • Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt28 juni 2016 Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt Er is in het afgelopen Schoolfeestweekeinde meer dan 50.000 liter vertapt. Dat is gebleken uit een eerste evaluatie van het Schoolfeestbestuur gisteravond. Het is voor het eerst sinds […]
  • Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV16 mei 2017 Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor26 maart 2016 Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten […]