Beladen duel voor Twenthe

De bal rolt weer in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en voor vv Twenthe kon het nog wel eens een heet potje worden. De ploeg van trainer Michel Mensink ontvangt morgen op het eigen kunstgras FC Het Centrum. Een uiterst beladen duel na de ongeregeldheden die het eerste duel tussen de twee ploegen in Enschede ontsierden. Bij Twenthe wil men het liefst niet terugkijken op die onverkwikkelijkheden en staat de titelstrijd voorop. De koploper staat op pole position voor het kampioenschap met 4 punten voorsprong op SC Enschede met een wedstrijd minder gespeeld. Tegen FC Het Centrum is Twenthe, op de geblesseerde Jeffrey Asbroek na, compleet. Dat geldt niet voor GFC dat morgen het uitduel tegen Emos moet spelen. Keeper Dennis Vorkink is geschorst terwijl Ruud Jacobi geblesseerd is. Hector speelt in Delden de Hofderby tegen Rood Zwart. Trainer Mark Dijkstra kent in personele zin geen problemen en kan bij een zege met zijn ploeg de aansluiting met de subtop pakken.

CentrumtwentheFC Het Centrum-vv Twenthe liep op 27 september van het vorig jaar volledig uit de hand

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe zonder Nijland in Hofderby23 januari 2016 Twenthe zonder Nijland in Hofderby "Met name voorin moet ik wat kunst en vliegwerk toepassen" zegt trainer Michiel Mensink van vv Twenthe. De koploper in de vierde klasse B opent morgen de tweede seizoenshelft met de […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]
  • Hector kan nacompetitie veilig stellen30 april 2016 Hector kan nacompetitie veilig stellen Hector kan morgen in het thuisduel tegen Barbaros het seizoen verlengen. Bij winst is de derde plaats in de competitie een zekerheid en kan de ploeg van trainer Mark Dijkstra zich opmaken […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]