Afvalcontainers in brand gevlogen

Aan de Merelstraat zijn vanavond rond 19:15 uur afvalcontainers in brand gevlogen die tegen een schuur aan stonden. Daardoor heeft de schuur flinke rookschade opgelopen. Van de containers is niets meer overgebleven dan een smeulend hoopje plastic. De brandweer heeft het vuur snel geblust. Over de oorzaak is niets bekend.

160213_Afvalcontainerbrand

Gerelateerde berichten

  • Goorse burger gaat betalen voor afval22 mei 2015 Goorse burger gaat betalen voor afval Het college van B&W wil dat er over twee jaar betaald gaat worden voor het aanbieden van restafval. Het zogenoemde Diftar-systeem moet aan het begin van 2017 worden ingevoerd. Per keer […]
  • Grote brand bij Ter Horst afvalverwerking (met video)3 juni 2018 Grote brand bij Ter Horst afvalverwerking (met video) Een grote berg met afval bij Ter Horst milieu aan de Breukersweg is even na middernacht in brand gevlogen. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar grote brand om het vuur goed te […]
  • Gijminkschool zamelt oud-papier in13 november 2019 Gijminkschool zamelt oud-papier in Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS 't Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier […]
  • Diftar: Ja of nee ?14 oktober 2015 Diftar: Ja of nee ? De huishoudens in Goor zijn inmiddels allemaal een afvalbak rijker en zo prijkt er naast de grijze en de groene, nu ook een grijs-oranje bak waarin het plastic en het drankenkarton kan […]
  • Gemeente content over toename afvalscheiding24 maart 2016 Gemeente content over toename afvalscheiding De gemeente Hof van Twente is tevreden over haar afvalbeleid. Volgens de gemeente is dit te danken aan haar nieuwe politiek. Alle laagbouwwoningen hebben sinds enige tijd een […]