GFC en EMOS delen de punten in Enschede

GFC heeft een punt overgehouden aan het duel met EMOS in Enschede: 1-1. De eerste helft kende één echte kans voor EMOS, maar toch was het GFC wat gedurende de wedstrijd een licht overwicht had. Dat werd echter niet omgezet in doelpunten, in een eerste helft die na een half uur tijdelijk stil kwam te liggen door een hoofdblessure van een EMOS-speler. Door een botsing met een medespeler moest er een brancard aan te pas komen om de geblesseerde speler van het veld te dragen. Na een ruststand van 0-0 was het Kevin Heuvelink die diep in de tweede helft uiteindelijk de ban leek te breken: vanuit een vrije trap van 25 meter schoot hij de bal met een stuit in de verre hoek: 0-1.  Vijf minuten later maakte EMOS echter de gelijkmaker, wat tevens de eindstand bleek: 1-1.

Emosgfc2
GFC speelde de wedstrijd niet op de velden van EMOS, maar op het terrein van het naburige CVV Achilles. Vanwege een verbouwing van zowel de kleedkamers als het clubhuis van EMOS was het complex van de thuisclub niet beschikbaar. Ook niet beschikbaar was vaste GFC-doelman Dennis Vorkink vanwege een schorsing. Omdat door blessures en omstandigheden ook de andere keepers niet in actie konden komen, speelde GFC de gehele wedstrijd met veldspeler Myron Wolterink op goal.