Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil

Twenthe Goor kan het woord kampioenschap weer iets luider in de mond nemen. De ploeg van trainer Michiel Mensink boekte vandaag de dertiende overwinning van het seizoen. Vandaag werd in een beladen duel Het Centrum aan de zegekar gebonden, 2-1. Twenthe boekte een verdiende overwinning op de grillige opponent -eerder dit seizoen liep het duel in Enschede compleet uit de hand- uit de onderste regionen. Voor rust nam Twenthe al een 2-0 voorsprong na een fraaie treffer van Mark Nijland en een intikker van Jasper Groothuis.

Twenthehetcentrum1

In het tweede bedrijf leek Twenthe te consolideren, maar de bezoekers kwamen toch terug tot 2-1. Clubtopscorer Koen Morsink kon vervolgens het duel beslissen vanaf de strafschopstip, maar de middenvelder schoot hopeloos over het doel. In de slotfase probeerde Het Centrum nog wel wat te forceren, maar na een directe rode kaart (harde charge op Mark Nijland) was het verzet gebroken.

Twenthehetcentrum3

Twenthe Centrum

Twenthehetcentrum2

(foto’s: Bas Zweers)

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht1 mei 2016 Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht Geen groots voetbal, wel drie punten voor Twenthe vanmiddag op sportpark Het Zoutendijk in Enschede. In het eerste bedrijf kwam Twenthe na 20 minuten op voorsprong. Doelpuntenmaker was […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe zonder geschorste routiniers10 december 2016 Twenthe zonder geschorste routiniers Twenthe mist morgen in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar twee routiniers. Aanvoerder en topscorer Mark Nijland en Michiel Wijnbergen grossieren dit seizoen in gele kaarten en […]
  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]
  • Sp Markelo – vv Twenthe 2 – 5, EMOS – Hector 1 – 2, GFC – Avanti W. 5 – 43 april 2016 Sp Markelo – vv Twenthe 2 – 5, EMOS – Hector 1 – 2, GFC – Avanti W. 5 – 4 De eindstanden van de Goorse clubs in de vierde klasse B: 14.00: Sp Markelo - vv Twenthe  2 - 5 (Jeffrey Asbroek 3x, Guus Lummen 2x) 14.00: EMOS - Hector 1 - 2 (Marinus Wolters, Lars […]