Hector boekt verdiende zege op Rood Zwart

Hector boekte vanmiddag een uitstekende 1-3 zege in de Hofderby tegen Rood Zwart. In Delden werd het 1-3 voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Al na een minuut was het raak voor de groen witten. Een indraaiende bal van aanvoerder Joost Minkjan werd goed afgerond door verdediger Menno de Leeuw. Daarna ontwikkelde Rood Zwart meer druk en dat resulteerde na een half uur in de gelijkmaker. 1-1 was ook de ruststand. Na de thee was het in korte tijd twee keer raak. Joeri Wenderman schoot eerst beheerst binnen vlak voor de keeper. Wenderman, de kleinste man van het veld, scoorde twee minuten later uit een hoekschop van Cristian Haverslag die via via op het hoofd van Wenderman kwam die de bal over de keeper kopte en daarmee een voorschot nam op de overwinning.

Roodzwarthector4Rood Zwart kreeg daarna nog wel een aantal kleine mogelijkheden maar Hector kwam niet echt meer in gevaar. Het duel werd in Delden 12 minuten voor het einde nog stilgelegd vanwege de sneeuw. De lijnen moesten worden vrijgemaakt en toen dat gedaan was kon Hector, dat in Wesley Zwoferink de uitblinker kende, de wedstrijd vrij simpel uitspelen. Trainer Mark Dijkstra was uiterst content met de zege en de manier waarop zijn ploeg speelde en kan nu serieus naar boven kijken. “De komende twee wedstrijden worden cruciaal voor het verdere verloop. We spelen tegen LSV en Markelo en na die wedstrijden wordt duidelijk of we in de middenmoot blijven hangen of dat we echt naar de bovenste plekken kunnen kijken.” Hector is nu 8e met 21 punten uit 14 wedstrijden maar heeft minder duels gespeeld dan de 4 ploegen daarboven die twee of drie punten meer hebben.

Roodzwarthector1

Roodzwarthector3

Gerelateerde berichten

  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]