Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham

Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje gezet door alle spelers. De verzorger van vv Twenthe is namelijk 50 jaar geworden! Hij rijdt al bijna tien jaar op en neer van zijn woonplaats Overdinkel naar Sportpark Piepwillem om de voetballers van de Tricolores te prepareren voor de wedstrijden. Een lange tijd en dus mag Dré zich met recht een trouwe trotse Roomse noemen. De vijftigste verjaardag werd gevierd in de kantine en net als de rest van de club hoopt Udink later dit seizoen nog een keer het glas te mogen heffen. Twenthe is namelijk op weg naar eerste titel sinds lange tijd.

Andre Udink

Gerelateerde berichten

  • Jeugdkampioenen bij Goorse clubs16 december 2018 Jeugdkampioenen bij Goorse clubs Evenals vorige week waren er ook dit weekeinde weer diverse feesten bij de Goorse voetbalclubs vanwege winterkampioenschappen bij jeugdteams. Hector jo14 werd zonder puntenverlies […]
  • Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel3 april 2017 Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel De tafeltennissers van Olympia zijn nog twee punten verwijderd van het kampioenschap in de tweede klasse H van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won zelf met 8-2 van Borne en zag […]
  • Goorse Feyenoord-fan klaar voor groot voetbalfeest6 mei 2017 Goorse Feyenoord-fan klaar voor groot voetbalfeest Recentelijk onderzoek wees uit dat Feyenoord een enorme supportersschare heeft in heel Nederland en dat de jaarkaarthouders overal in den lande zitten. In Goor is er welgeteld één die elke […]
  • Frank Roering, jeugdpreses in club van 5021 december 2015 Frank Roering, jeugdpreses in club van 50 Hij lijkt op de foto nog wat te moeten wennen aan zijn nieuwe status als kersverse Abraham. Maar Frank Roering is toch echt toegetreden tot de club van vijftig. De energieke veelzijdige […]
  • Sensationele titelontsnapping Twenthe JO15-116 mei 2018 Sensationele titelontsnapping Twenthe JO15-1 Een ontsnappingsact in optima forma. De voetballers van Twenthe JO15-1 hebben vanavond voor een wederopstanding gezorgd waar zelfs Harry Houdini zijn vingers nog bij zou aflikken. In de […]