Frans drama in Alleman

Filmhuis Alleman gaat de film Il y a longtemps que je t’aime vertonen. Dit aangrijpende Franse drama vertelt het verhaal over twee zussen die elkaar naar vijftien jaar weer ontmoeten. De hereniging volgt nadat een van hen uit de gevangenis komt. Ze zat vast wegens moord. Is de band net als vroeger? U ziet het dinsdagavond om 20.00 uur.

il-y-a-longtemps-que-je-taime_big

Gerelateerde berichten

  • Suffragette te zien in Alleman2 maart 2017 Suffragette te zien in Alleman Filmhuis Alleman vertolkt dinsdag de film Suffragette. De Goorse bios opent om 20.00 uur de deuren voor de film die het verhaal vertelt over drama van Sarah Gavron. Bekijk hier de […]
  • Heartstone nu al te zien in Alleman15 februari 2018 Heartstone nu al te zien in Alleman In Filmhuis Alleman wordt dinsdag de film Heartstone vertoond. Deze film uit 2016 vertelt het romantische drama van de IJslander Guðmundur Arnar Guðmundsson. De aanvang van de film is om […]
  • Alleman draait drama uit Brazilië24 maart 2016 Alleman draait drama uit Brazilië Filmhuis Alleman vertoont dinsdag de film Que Horas Ela Volta. Dit Braziliaanse drama uit 2015 vertelt het verhaal over een huishoudster die moet kiezen tussen haar eigen dochter -wier […]
  • Alleman toont Frans drama Dheepan8 december 2016 Alleman toont Frans drama Dheepan Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Dheepan. Dit misdaad-drama uit 2015 vertelt het verhaal over Dheepan. Een Tamiltijger, een plaatselijke onafhankelijkheidsstrijder uit Sri Lanka, […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]