Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo

Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC De Roos. Zo’n 30 mensen met een verstandelijke beperking mochten mee musiceren of dirigent Carl Wittrock ondersteunen bij het leiden van het orkest. Daarvoor passeerden klassiekers als De Radetzky Mars, Lang zal ze leven en uiteraard het Goors Victorie, de revue.

Gastdirigentapollo2

Gerelateerde berichten

  • Nieuw digitaal thuis Apollo19 januari 2015 Nieuw digitaal thuis Apollo Op de dag dat de Goorse muziektrots Apollo precies 95 jaar en 7 maanden bestaat is de nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe digitale thuis van de Goorse muziekvereniging heeft een […]
  • Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas2 juli 2016 Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. "Maar dat gaat goed" zegt voorzitter Ruben van […]
  • Apollo maakt indruk in Marburg11 oktober 2015 Apollo maakt indruk in Marburg Het zijn onvergetelijke tripjes voor de leden van muziekvereniging Apollo. De buitenland-tripjes per bus, eens in de paar jaar, met de muzikanten uit alle geledingen van de Goorse […]
  • Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week6 mei 2015 Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar […]
  • Goor klaar voor Reggehof-festival24 april 2015 Goor klaar voor Reggehof-festival Het belooft een bijzonder avond te worden, morgenavond in De Reggehof. Het Goorse theater is dan pleisterplaats voor het grootste deel van de creatieve en muzikale bewegingen in het […]