Botox lonkt voor jubilerende Brenda

Brenda Kevelham heeft afgelopen weekend de leeftijd van 25 jaar bereikt. Brenda woont al haar hele leven in Goor en woont sinds een aantal jaren samen met haar vriend Mark Exterkate. Een deel van de vriendengroep van Brenda feliciteert Brenda via deze weg en hoopt nog veel van haar te kunnen genieten in ’t Goorse.
 

Gerelateerde berichten

  • Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar27 maart 2012 Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar Mark Nijland is 25 jaar. De hoogblonde aanvaller van Twenthe Goor vierde deze mijlpaal afgelopen weekend met zijn vrienden en familie. Mark, Dons voor intimi, kreeg een een abri-poster en […]
  • Brenda en Henk 25 jaar getrouwd19 juni 2019 Brenda en Henk 25 jaar getrouwd Afgelopen maandag (16 juni) was het precies 25 jaar geleden dat Brenda en Henk Huisken in het huwelijksbootje stapten. De tuin is versierd, maar het feestje komt later. Er is in ieder […]
  • Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar1 augustus 2012 Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te […]
  • Abraham vandaag voor Erik Zendman  13 augustus 2014 Abraham vandaag voor Erik Zendman Erik Zendman is vandaag 50 jaar geworden. Erik rijdt als vrachtwagenchauffeur dagelijks met grote hoeveelheden melk door Noordoost Nederland. Zijn tuin is sinds gisteravond versierd met […]
  • 21 september 2012 Halve Abraham voor Mark Alink Mark Alink heeft woensdag de leeftijd van 25 jaar bereikt. Zijn vrienden vierden deze mijlpaal door twee spandoeken neer te hangen op het Mulderskamp. Zaterdagavond wordt het feestje […]