Top1Toys blijft toch in Goor

Speelgoedwinkel Top1Toys blijft toch open in het Goorse centrum. De winkel die wordt beheerd door de Almelose speelgoedgroothandel Otto Simon wordt nu een outlet-store voor speelgoed. Het was eerst de bedoeling dat de speelgoedwinkel deze maand de deuren zou sluiten nadat de opheffingsuitverkoop was voltooid. Top1Toys gaat nu toch door met een andere opzet. De voortzetting is weer een opsteker voor het winkelbestand in het Goorse centrum. Gisteren werd bekend dat in het voormalige ‘Zuivelhoeve-pand’ De Landerije Kaas en Noten in juni zijn intrek zal nemen.

Top1Toys3

Gerelateerde berichten

  • Top1Toys sluit de deuren in Goor7 december 2015 Top1Toys sluit de deuren in Goor Een nieuwe slag voor het winkelbestand in het Goorse stadshart. Speelgoedwinkel Top 1 Toys gaat per 1 februari dicht. De speelgoedketen draait slechte financiële cijfers in de Grotestraat […]
  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • Medikamente Die Grenze geopend18 november 2015 Medikamente Die Grenze geopend De nieuwe drogisterij Medikamente Die Grenze is geopend. Oldenzaler Bert Hesselink maakte in augustus bekend zijn intrek te nemen in een gedeelte van het bedrijfspand aan de Schoolstraat […]