Goorse Hofmarkt definitief dicht

De Goorse Hofmarkt gaat definitief dicht. De kringloopwinkel in het bedrijfspand aan De Wijnkamp opende eind november 2014 de deuren en werd gerund door Arco Bommer. Die heeft aangegeven niet te willen doorgaan. Er waren aanvankelijk overnamekandidaten maar die zijn om diverse redenen afgehaakt. Bommer runde eerder, ook zonder succes, een muziekwinkel in de Grotestraat. Particulieren konden in De Hofmarkt hun waar kwijt in gehuurde kramen. Bommer probeerde de spullen te verkopen om na inhouding van eigen provisie af te rekenen met de oorspronkelijke eigenaren. Er staan nog veel spullen in de Wijnkamp en pandeigenaar Bauhuis wil iedereen die nog spullen in het pand heeft liggen in de gelegenheid stellen om die weer op te halen. Dat kan, met legitimatiebewijs, komende maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur en dinsdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Voor meer informatie is er een speciaal mailadres geopend: Hofmarktgoor@nullgmail.com.

Hofmartkdicht1De Hofmarkt was al tijdelijk gesloten, de sluiting is nu definitief

Gerelateerde berichten

  • Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek8 oktober 2014 Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek Er komt een kramenmarkt in het pand van Bauhuis aan de Goorse Wijnkamp. Daar kunnen particulieren hun waar stallen en laten verkopen door de uitbater. Dat is Arco Bommer die tot voor kort […]
  • Geen asbest in pand Hofmarkt30 april 2015 Geen asbest in pand Hofmarkt Er is geen verhoogde concentratie asbest aangetroffen in het bedrijfspand van De Hofmarkt aan de Wijnkamp. Dat werd vorige week op last van de gemeente gesloten omdat de kans bestond dat […]
  • Goorse Marktplaats… 24 november 2014 Goorse Marktplaats… Het is een soort live-versie van de populaire verkoopsite Marktplaats in de Goorse Wijnkamp. De Hofmarkt opent komende zaterdag de deuren in het bedrijfspand dat de laatste jaren leegstond […]
  • Hofmarkt en kledingbank dicht door asbestvermoeden20 april 2015 Hofmarkt en kledingbank dicht door asbestvermoeden De onlangs geopende Hofmarkt en de Kledingbank zijn op last van de gemeente, voorlopig gesloten. Er is een vermoeden van asbest in het pand aan de Wijnkamp. Het gaat om een klein stuk in […]
  • TKPS ontslaat 16 medewerkers, toekomst onzeker18 september 2015 TKPS ontslaat 16 medewerkers, toekomst onzeker Bij de Goorse machinefabriek TKPS komen zestien medewerkers op straat te staan. Directeur Arvid Ladega heeft het personeel vanochtend op de hoogte gebracht. Onder de ontslagen […]