Twenthe pakt periodetitel na gelijkspel tegen Sportclub Neede

Met dank aan plaatsgenoot sv Hector, dat niet wist te winnen van LSV Lonneker, had Twenthe voldoende aan een gelijkspel tegen Sportclub Neede om de tweede periodetitel binnen te slepen. Een troostprijs voor de Goorse tricolores, met de schrale 1-1 tegen de hekkensluiter verspeelde het dure punten voor het kampioenschap. Neede had in het begin van de wedstrijd een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar Wouter Bekhuis wist een inzet op de doellijn te keren. Een kwartier voor rust wist Mark Nijland Twenthe op voorsprong te brengen met een fraaie omhaal. Halverwege de tweede helft scoorde Sportclub Neede de gelijkmaker. Twenthe zetten daarna nog wel aan, maar wist de winst niet over de streep te trekken.