Hector in zwakke wedstrijd onderuit tegen LSV

Hector heeft de goede reeks in de vierde klasse B geen vervolg kunnen geven. In Lonneker werd een verdiende 1-0 nederlaag geleden tegen LSV. Met name in de eerste helft lieten de groen witten zich overklassen en kreeg LSV een viertal goede kansen. Daaruit werd één keer gescoord. Uit een hoekschop kopte Vincent Mulder raak. In de tweede helft kwam Hector wel vaker voor de goal van LSV maar bleven er ook kansen komen voor de thuisploeg. In een alles of niets-poging probeerde de Goorse ploeg nog wel om een resultaat uit het vuur te slepen maar kansen voor onder meer Lars Nobbe  en Tom van Middendorp bleven onbenut. “Het was gewoon niet goed genoeg vandaag” aldus trainer Mark Dijkstra (foto). Volgende week staat voor Hector het inhaalduel tegen sportclub Markelo op het programma.