Rita’s Trendy Hair verhuist naar Wijnkamp

Rita’s Trendy Hair is verhuisd. De kapperszaak van Rita Carbone heeft de Grotestraat verlaten voor de Wijnkamp 2. De voormalige showroom van fietsenzaak Escher is omgedoopt tot kapperszaak. Gisteren hebben de de medewerkers Sandra, Floortje en Rita de laatste spullen verhuisd. De zaak is vandaag voor het eerst open. Donderdagavond is een open huis voor belangstellenden.

Ritastrendyhair

Gerelateerde berichten

  • Goorse kappers per direct gesloten23 maart 2020 Goorse kappers per direct gesloten De Goorse kapsalons Rita's Trendy Hair, Ami Kappers, Wolters Haarmode en Petra van den Burg hair professionals sluiten alsnog de deuren tot 6 April in verband met de verspreiding van het […]
  • Fiets blijven staan bij Rita`s Trendy Hair30 juni 2016 Fiets blijven staan bij Rita`s Trendy Hair Voor de kapsalon van Rita`s Trendy Hair aan de Wijnkamp staat sinds afgelopen weekend een fiets geparkeerd. Het betreft een herenfiets van het merk Batavus, model Staccato. Mogelijk dat […]
  • openhuis29 maart 2012 NVM-makelaars houden Open Huis De Goorse NVM-makelaars nemen zaterdag deel aan de NVM Open Huizen Dag. Potentiële kopers kunnen op zaterdag 31 maart  tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend te koop staande woningen […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • Kledingwinkel verhuist in Goor10 februari 2013 Kledingwinkel verhuist in Goor Van Jonge Leu Jeugdmode verhuist naar de Grotestraat 59. Uniek Bedrijfsmakelaars heeft per 1 maart het pand aan de kledingzaak. De kledingzaak komt in het voormalige pand van Reggefiber. […]