En nog een……

Aaahihiihihihi.

Gerelateerde berichten

  • Hans Heinhuis ziet Abraham5 februari 2011 Hans Heinhuis ziet Abraham De werknemers van Alink Metaalbewerking mailden ons het volgende verhaal: Onze zeer gewaardeerde collega Hans Heinhuis wordt aanstaande maandag vijftig jaar. Hij geeft hiervoor vanavond […]
  • Zwemlessen voor dames bij De Whee15 september 2013 Zwemlessen voor dames bij De Whee De zwemlessen voor dames zijn weer van start gegaan in zwembad De Whee. Er zijn nog enkele plekken vrij voor de zwemlessen die worden gegeven door een ervaren zweminstructrice. De lessen […]
  • Bril verloren bij Bruins & Kwast1 maart 2014 Bril verloren bij Bruins & Kwast Han is zijn titanium-bril van het merk Silhouette kwijtgeraakt. Dit is waarschijnlijk gebeurd tijdens loswerkzaamheden bij het afvalstoffendepot van Bruins & Kwast aan de […]
  • Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst18 november 2018 Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst Twenthe deed vanmiddag uitstekende zaken in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen kunstgras werd het Borculose Reünie met 4-2 verslagen na een ruststad van 1-0. De […]
  • Wie wordt de ‘Beste Buur’?28 augustus 2018 Wie wordt de ‘Beste Buur’? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente de zogenoemde 'Beste Buur-verkiezing'. De 'Beste Buur' kan iemand zijn die altijd een oogje in het […]