Computercursussen voor 50-plussers

Eind deze maand start de SWO Hof van Twente weer met een serie computercursussen voor 50-plussers. Op maandag 27 september, donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober om 09.30 uur starten de cursussen bij Reggestad Automatisering aan de Kerkstraat 123a. De cursus is bedoeld voor 50-plussers uit de Hof van Twente die graag bij de tijd willen blijven en extra inzicht en ervaring willen krijgen in de werking van de computer en de mogelijkheden ervan. Er zijn drie verschillende cursussen, die 95 euro per stuk kosten; kennismaken met de computer, Internet en e-mail en digitale fotobewerking. Meer informatie is te vinden op de website van de SWO. 

swo

Gerelateerde berichten

  • Voetbaltalent Benjamin (11) traint mee bij FC Twente22 mei 2015 Voetbaltalent Benjamin (11) traint mee bij FC Twente Een ervaring om nimmer te vergeten voor Benjamin Wolf. Hij mocht gisteren meetrainen bij zijn droomclub FC Twente. Het 11-jarige talent van Twenthe E1, onlangs al opgepikt door de KNVB, […]
  • Stuk sporthistorie tegen de vlakte5 februari 2014 Stuk sporthistorie tegen de vlakte De slopershamer was vandaag onverbiddelijk en maakte aan de Rubenstraat een einde aan een stuk Goorse sporthistorie die net na de tweede oorlog een aanvang kreeg toen sv Hector de […]
  • Collectanten stichting Alzheimer gezocht3 november 2016 Collectanten stichting Alzheimer gezocht De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op […]
  • Finale Goors biljartkampioenschap bij Trekpleister17 juni 2014 Finale Goors biljartkampioenschap bij Trekpleister Komend weekend vindt in de Trekpleister aan het Reggelaantje de finale van het open Goorse biljartkampioenschap plaats. De twaalf overgebleven spelers zullen strijden om de felbegeerde […]
  • Nauta: “Dank dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn”8 mei 2019 Nauta: “Dank dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn” "Mag ik u bedanken voor het feit dat u het mogelijk maakt dat ik de burgemeester kan zijn die ik graag wil zijn. Dat u het vertrouwen geeft om samen met u verder te gaan.” Met deze […]