Hector in hofderby tegen Markelo

De Hofderby tussen sv Hector en sportclub Markelo werd al twee keer afgelast maar de weergoden lijken dit keer geen roet in het eten te gooien. Hector heeft morgen wat recht te zetten na de nederlaag van vorige week tegen LSV (1-0). In dat duel presteerden de groen witten volgens trainer Mark Dijkstra ondermaats. Aanvoerder Joost Minkjan is één wedstrijd geschorst en wordt centraal op het middenveld vervangen door Tom van Middendorp. Menno de Leeuw en Cristian Haverslag keren terug in de basiself. Bij Markelo, dat het goed doet in de vierde klasse B en derde staat, ontbreekt sterkhouder Edwin Landeweerd. GFC speelt tegen de nummer 2, sportclub Enschede. Die wedstrijd werd vorige week afgelast en morgen ingehaald. Bij GFC ontbreken onder meer Ruud Jacobi en Bart Smit vanwege blessures. Koploper vv Twenthe komt niet in actie dit inhaalweekend.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]