Laatste wandeltocht Tempo DMG

Tempo DMG organiseert zondag de laatste tocht van het seizoen. De wandelclub heeft een route van dertig kilometer in Goor en omgeving uitgestippeld. Belangstellenden kunnen ook op de 5, 10 en 15 kilometer deelnemen. De start van de dertig kilometer is van 09.00 uur tot 10.00 uur. De start is bij Herberg de Pot.

Wandelen1

Gerelateerde berichten

  • Winterwandeltochten Tempo DMG gaan weer door9 februari 2022 Winterwandeltochten Tempo DMG gaan weer door Wandelsportvereniging Tempo DMG gaat de jaarlijkse winter-wandeltochten weer hervatten. Komende zondag, 13 februari, is de eerste die start bij Herberg De Pot tussen Goor en Markelo. De […]
  • Schmeltz, Leuck, Hofdance en wandeltochten28 februari 2020 Schmeltz, Leuck, Hofdance en wandeltochten De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Sidney Schmeltz in De Reggehof vanavond. De cabaraetier geniet landelijk bekendheid met zijn items bij Powned […]
  • O’G3NE, lopen en competitievoetbal…3 februari 2017 O’G3NE, lopen en competitievoetbal… In De Reggehof is dit weekeinde alles gericht op het lang verwachte optreden van O'G3NE. Het zangtrio, bekend om de verbazingwekkend goede samenzang en de eerdere winnaressen van The Voice […]
  • Wandelen met Tempo DMG1 februari 2017 Wandelen met Tempo DMG Komende zondag organiseert Wandelvereniging Tempo D.M.G. de tweede van haar 3 winterwandeltochten in 2017. De start is tussen 10.00 en 13.00 uur bij Herberg de Pol in Diepenheim.Er kunnen […]
  • Wandeltocht Tempo DMG8 januari 2015 Wandeltocht Tempo DMG Traditioneel organiseert de WandelSport Vereniging Tempo DMG (Diepenheim, Markelo en Goor) ook dit jaar weer een drietal wandeltochten op zondag. De eerste is komende zondag. Er kan tussen […]