GFC verliest van Sportclub Enschede

GFC heeft het inhaalduel tegen Sportclub Enschede op eigen veld verloren. De eerste helft was van beide kanten niet heel goed, maar de bezoekers namen in de 30e minuut de leiding dankzij een doelpunt van Dave van der Molen: 0-1. Na de rust probeerde GFC nog wel terug in de wedstrijd te komen, maar was het SC Enschede wat de wedstrijd in de 71e minuut in het slot gooide. Patrick Schipholt maakte namens de Enschedeƫrs de 0-2 op fabelachtige wijze door de bal vanaf 35 meter via de kruising achter keeper Vorkink te krijgen, die iets te ver voor zijn doel stond. De equipe van Romano Lammertink bleek in het restant van de rommelige wedstrijd niet bij machte de achterstand nog om te draaien, waarmee de prachtige 0-2 ook de eindstand bleek.