Twee gewonden na botsing op boom

Een frontale botsing in de nacht van vrijdag op zaterdag op de N346 tussen Goor en Lochem. Een personenwagen met twee personen knalde daar op een boom. De inzittenden raakten daarbij ernstig gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van de slachtoffers is nog niets bekend. De auto raakte door onverklaarbare redenen van de weg en kwam hard in aanraking met een boom. De auto is zwaar beschadigd afgesleept.ambulance

Gerelateerde berichten

  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg9 september 2022 Fietser gewond bij aanrijding Zomerweg Een fietser is vanochtend vroeg gewond geraakt op de Zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor. De auto kwam van de afrit N347 en kwam daarna in botsing met de fietser. Deze is daarbij […]
  • Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat17 augustus 2022 Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat Een vrouw op een fiets is aan het einde van middag, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de 'beruchte' kruising op de Laarstraat met de Herman […]
  • Aanrijding tussen Goor en Diepenheim12 augustus 2022 Aanrijding tussen Goor en Diepenheim Op de Goorseweg tussen Goor en Diepenheim zijn gisteren twee auto's hard met elkaar in botsing gekomen beschadigd geraakt. Een Volkswagen die vanuit Goor kwam rijden zag een Tesla, die […]